Meer informatie aanvragen?
  • Andreas v.d. Berg, Wijnexpert.

  • andreas van de berg

    Verse zeewierpasta, zalm en Albariño.

    Pasta met zeewier, wat een geweldig mooi product om mee te werken. Het is eerlijk, heeft een mooie zilte smaak en komt ook nog eens uit de oud-Italiaanse keuken . Ik dacht bij mezelf: “Dit moet ik een aantal mensen laten proeven!” Dus, gasten uitgenodigd en aan het koken geslagen. Ik heb een stuk verse zalm licht gebakken in roomboter, hierbij de zeewierpasta en wat verse spinazie geserveerd en afgemaakt met een huisgemaakte kerriesaus. Om de beleving compleet te maken hebben we genoten van een Padra de Auga Albariño uit het Spaanse Rias Baixas gebied. Deze wijn sloot naadloos aan, heerlijk. Echt genieten.

    http://www.unikwijnhuis.nl/artikel/pedra-da-auga-rias-baixas-do-albarino/3931

     

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten